Berminat Menjadi Perunding Hartanah Berdaftar?

Menjadi Perunding Hartanah Berdaftar tidaklah serumit yang anda bayangkan.  Anda hanya perlu gunakan kenalan sekitar saja.  Anda mempunyai jiran, saudara mara, rakan sekerja dan banyak lagi yang mungkin ingin menggunakan servis anda.  Tidak perlu pergi jauh, lihat saja senarai kenalan FB atau senarai dalam contact list hp anda.  Ramai bukan?

Daripada mereka gunakan khidmat orang lain, lebih baik mereka melantik anda sebagai Perunding Hartanah mereka.  Kan lagi bagus.

Ilmu hartanah jatuh No2. Menjadi tugas saya agar menggali potensi dan membimbing anda untuk memperolehi pendapatan pertama.  Bermula dengan separuh masa pun boleh, asalkan ada komited 300%.

Mengapa Bidang Ini Perlu Menjadi Pilihan Kerjaya Anda?

Bakal Pulangan Yang Lumayan

BOVAEAP menetapkan, komisyen jualan sebanyak 3% dari harga jualan akan diberikan kepada Perunding Hartanah dan syarikat tempat dia bernaung untuk dinikmati bersama. Cuba saja anda kira, jika berjaya menjual hartanah RM400,000.00. Lumayan bukan?

Peluang Potensi Hartanah Yang Baik Anda Kenali Dahulu

Lazimnya hartanah yang baik, potensi besar, pulangan lumayan dan ‘supermurah’ bakal diketahui lebih dahulu oleh Perunding Hartanah berbanding orang awam. Ada baiknya anda beli sendiri dahulu hartanah tersebut.

Masa Fleksibel

Anda boleh menyusun sendiri jadual dan corak kerja anda. Tidak perlu lagi anda keluar rumah dan balik rumah tanpa melihat matahari. Dan, yang paling utama, anda dapat melihat telatah anak-anak kesayangan anda membesar didepan mata sepanjang masa

Jom isi borang dibawah, sambil saya jemput anda menikmati secawan kopi bersama saya

Saya Fokus

Untuk Mencungkil Potensi Dalam Diri Anda

Berdaftar

Merupakan Perunding Hartanah Berdaftar dengan LPPEH dibawah Kementerian Kewangan Malaysia

Komited

Saya Dan Tim Meletakan Sepenuh Perhatian Dalam Membimbing Anda

Berpengalaman

Berpengalaman selama 5 tahun dan mempunyai barisan tim yang berdedikasi dan bertauliah

Scroll to Top
Open chat
Whatsapp Saya